dijous, 6 de novembre del 2014

El Platges de Mataró planta cara però perd davant el Vic

4 de novembre de 2014

Els mataronins arriben amb opcions de victòria en el darrer minut, però la manca d’encert els condemna i ensopeguen 88-78

per Salva Fernàndez

El Platges de Mataró va perdre en la seva visita a Vic, una pista complicada tal i com ja avisava l’entrenador Joan Gonzàlez a la prèvia. Els unionistes van caure 88-78 davant els vigatans, però van tenir opcions d’emportar-se la victòria. Només la manca d’encert en el darrer minut de partit va impedir als de Gonzàlez sumar un triomf que els hauria catapultat a la classificació i omplert de moral. Tot i això, l’equip surt satisfet amb el partit que va fer davant el Vic.

Els unionistes no van perdre-li la cara al matx en cap moment tot i passar per mals tràngols en certes fases. L’inici va ser igualat, amb un Platges de Mataró que s’emportava el primer avantatge (6-7) però que marxava quatre punts per sota en acabar el primer període. L’equip es mantenia ben a prop del Vic en el lluminós durant el segon quart, i els tres-quatre punts de diferència seguirien presents un cop arribats al descans.

A la represa el Mataró va tenir veure com el seu rival li clavava un parcial que el deixava noquejat a 14 punts de distància, però els de Joan Gonzàlez mai es van rendir. Sempre que veien com s’escapava el Vic, aconseguien retallar diferències i remuntar el vol. El tercer període acabava 61-50, però encara quedava l’última paraula. Els de la capital del Maresme van ajustar la defensa i van retallar fins el 73-68, i a un minut per acabar van tenir tres ocasions consecutives d’empatar o posar-se per davant en el marcador. No van entrar, el Vic va estar molt més encertat i va acabar guanyant 88-78.

Gonzàlez creu que “no es pot recriminar res als jugadors” ja que van fer un “bon partit on es va saber remuntar”. “Estic content amb la reacció de l’equip”, explica l’entrenador, que lamenta això sí no haver pogut aturar Garrote, 39 punts en total, i recalca com els va arribar a penalitzar “la diferència de tirs lliures entre nosaltres i ells”.