dijous, 6 de novembre del 2014

El femení del Platges es retroba amb la victòria

3 de novembre de 2014

Les mataronines van guanyar 47 a 54 a la pista del segon classificat

Després de quatre derrotes seguides, el femení del Platges es va retrobar amb la victòria a la pista del Cerdanyola, un dels equips més forts de la categoria, que fins ara només havia perdut un partit. Les mataronines van fer una magnífic tercer quart i es van emportar el matx 47-54. Després de set jornades de lliga, el Platges és sisè a la classificació amb un balanç de 3 victòries i 4 derrotes.

Després d’un primer quart molt igualat, que va acabar amb empat a 13, el Platges va començar a créixer en defensa i va acabar la primera part amb quatre punts d’avantatge (23-27). En el tercer període les mataronines van continuar creixent en defensa i només van deixar anotar cinc punts a les locals per arribar al darrer quart amb el partit encarrilat (28-42). En els darrers minuts les de casa van intentar, sense sort, la remuntada davant un Platges molt seriós que va saber mantenir el seu avantatge.

CERDANYOLA - PLATGES MATARÓ 47-54

PLATGES: S. López, C. López (11), Núria Talavera (12), Teresa Gómez (9), i Carolina del Santo (4) cinc inicial; E. Domínguez, Helena Esteve (4), Madison Woods (10), L. Rovira (4).

MARCADOR: 13-13, 23-27, 28,42, 47-54.