dimecres, 29 d’octubre del 2014

El femení del Platges no pot amb el líder

27 octubre de 2014

Quarta derrota consecutiva del conjunt mataroní que va perdre 44-50 davant el Draft Gramenet

Quarta derrota consecutiva del femení del Platges que aquesta setmana va perdre a casa 44-50 davant el Draft Gramenet, el líder i únic equip invicte de la categoria. Les mataronines van fer una gran primera part i al descans el matx semblava que estava controlat, però a la segona part les mataronines només van anotar 12 punts i les visitants ho van aprofitar per capgirar el marcador i emportar-se la victòria.

El matx va començar amb un Platges demolidor que al minut 5 de joc guanyava el líder 12-2. Al final del primer quart el marcador era de 19-8. En el segon període el joc es va igualar, però el conjunt mataroní va saber administrar el seu avantatge i va marxar al descans guanyant de 14 punts (32-18).

Però a la segona part tot va canviar, les locals van estar molt erràtiques en el tir i només va anotar 12 punts (sis a cada quart), en defensa l’equip va afluixar i les de fora ho van aprofitar per empatar el matx a 41 quan només faltaven 5 minuts per l’acabament del matx. En els darrers instants el parcial de 3-9 a favor del Gramenet va acabar d’arrodonir la remuntada visitant davant un Platges que es va quedar sense forces després del descans.

PLATGES MATARÓ - DRAFT GRAMENET 44-50

PLATGES: Laia Rubio (6), Cristina Marques (16), Carol del Santo (4), Teresa Gómez (9) i Núria Talavera cinc inicial; Helena Esteve (5), Laura Rovira (4), Esther Murat, Monica Koisor.                                                                                            MARCADOR: 19-8, 32-18. 38-34, 44-50.