dissabte, 24 de maig del 2014

Navarcles acull el concurs de Teatre Clip aquest diumengepublicat per
23 de maig de2014

Cinc companyies són les finalistes de la tercera edició de certamen, que compta amb 2.000 euros en premis

El concurs de Teatre Amateur de Navarcles ha avançat per a aquest diumenge 25 de maig la gala dels finalistes, que habitualment es feia el setembre, tot i mantenir la representació de les obres guanyadores en les dates habituals, a mitjan setembre. Enguany repeteixen els premis del públic i del jurat, dotat de 1.000 euros cadascun.

En aquesta 3ª edició s'han presentat 8 companyies de tota la geografia catalana, els quals representaran un fragment de 10 minuts de l'obra que presenten i el públic votarà quin és el guanyador. El jurat professional, que escollirà un segon guanyador, estarà format pels directors i actors teatrals bagencs Lluís Gavadà i Jaume Martí, així com l'actriu Salma Nasit (protagonista de l'obra guanyadora del públic a l'edició anterior).

Enguany, la gala estarà presentada pel conegut speaker Pep Callau i té com a finalistes els grups i obres:

- Foment Cultural de Súria (Súria, Barcelona) amb "El món real"
- Impuls Associació Cultural (Molins de Rei, Barcelona) amb "Enemic Públic"
- Sala Cabanyes (Mataró, Barcelona) amb "Dues dones que ballen"
- Teatre de Talión (Lleida) amb "Isop"
- Grup de Teatre "Els Xuts" (Mont-roig del Camp, Tarragona) amb "Això no és vida"


La gala és gratuïta amb invitació prèvia, i se celebrarà al Teatre Auditori Agustí Soler i Mas a les 6 de la tarda. Les invitacions es poden obtenir a la taquilla del Teatre Auditori de 5 a 7 de la tarda, o al web www.navarcles.fila12.cat