diumenge, 18 de maig del 2014

El Sènior B fem. sensacional

Sènior B Fem. 62 - C.B. Castellbisbal 27

Aquesta tarda el sènior B fem. iniciava la Fase d’ascens a segona catalana i s’enfrontava en el primer partit al CB Castellbisbal a la pista de “La Gàbia” i no ho podia fer de la millor manera, realitzant el que possiblement hagi estat el millor partit en el que portem de temporada.
Després d’uns primers minuts d’incertesa en el que el Castellbisbal s’ha avançat en el marcador amb un parcial de 0 a 7, les unionistes han començat a jugar i mica en mica han anat igualant el partit i el marcador, arribant-se a la fi del primer quart amb un ajustat 10 a 10, en el segon les coses han anar millor i el nostre joc interior ha començat a incomodar l’atac visitant que cada cop els hi costava més poder anotar, aconseguint un parcial de 12 a 8 al descans amb una diferencia de 4 punts a favor de les nostres jugadores.
A la represa i durant tota la segona meitat, la superioritat sota cistella s’ha fet fes palesa i cada cop el Castellbisbal patia més i més per aconseguir anotar, la prova han estat els parcials sumats, 5 punts en el tercer quart i 4 punts en el darrer, el que portava aconseguir un resultat final de 62 a 27, una renda de 35 punts que demà diumenge hauran de defensar a la pista del CB Castellbisbal.
Como a fet negatiu ressenyar l’ensurt que ha sofert la nostra jugadora Lara Sánchez, que ha petit un fort cop al cap que l’ha deixat fora del partit entrada la segona part. Desitgem que no sigui més que el cop rebut i que tant bo demà pugui estar amb les seves companyes.