dimecres, 30 d’abril del 2014

Pas de gegant del Platges de Mataró per assolir la permanència



publicat per
www.capgros.com
29 abril de 2014

Els mataronins assalten la pista del segon classificat, l'Argentona, i es mantenen fora de la zona de promoció de descens
               
Pas de gegant del Platges de Mataró en la seva lluita per assolir la permanència a la Copa Catalunya. El conjunt mataroní té un final de temporada de traca, però la primera gran final la va superar amb nota. Visitava la pista de l'Argentona, segon classificat, i va assaltar als veïns del Maresme amb victòria per 68-76 que omple de moral als mataronins. L'equip es troba a la novena posició amb 14 victòries, dues per sobre de Llosa Artés, desè, i del CN Terrassa, onzè i equip que marca la primera posició de promoció de descens.

Els mataronins van tornar a tenir una gran capacitat de reacció davant un dels conjunts més forts de la categoria que lluitava per intentar quedar en la primera posició de Copa Catalunya. Els de Jordi Ventura van anar a remolc gairebé tot el partit amb diferències de fins a 14 punts, però l'equip va posar els cinc sentits en el tram final i va aconseguir capgirar el marcador fins a la victòria per 68-76.


Ara queden dues finals per intentar mantenir-se fora de la zona de promoció de descens. La primera serà molt dura davant el Mollet, un equip en zona de promoció a lliga EBA que va guanyar al Boet precisament aquest cap de setmana passat. Després tocarà un enfrontament amb un rival directe com el Sant Fruitós, conjunt que es troba en zona de promoció de descens.