dilluns, 28 d’abril del 2014

Bon dissabte pels equips dels Platges de Mataró.

Aquest dissabte el Platges masculí tenia un complicat desplaçament a la Vila d’Argentona, on l’esperava un altre derbi enfront al segon classificat el C.B. Argentona i després d’una primera meitat amb clar color local i on els nostres marxaven al descans amb un desfavorable 43 a 37, ha donat pas a una segona meitat en que l’equip només ha encaixat 25 punts i realitzant-ne 39, donant la volta al marcador i emportant-se una important victòria per 68 a 76, que obre la possibilitat d’escapar de les posicions de la promoció de permanència.
La primera part l’equip li ha costat entrar en el partit i homes importants en el funcionament del conjunt no s’han entonat fins la segona meitat, apareixent aquí el Robert Crawford que ha estat portentós en el rebot amb 14 captures i bon anotador, amb 18 punts aconseguits. Remarca també els bons minuts aportats per un cada dia millor Paco Hernández, que pot i serà decisiu en aquest tram final de campionat.
Per la seva part el Platges femení, també ha tingut una tarda afortunada i s’imposava a la pista del Draft Gramenet per un ajustat 58 a 60, equip amb qui empatava en la segona posició, oferint ambdós conjunts un emocionant partit fins el darrer instant del matx, en que l’equip local ha disposat de la darrera possessió per anotar, no aconseguint el triple que capgires el marcador, anotant-se així el Platges una nova victòria que el catapulta als primer lloc alhora que li dona la salvació i permanència un any més en la categoria.

Moltes Felicitats doncs, a l’Adrià Castejón i companys del cos tècnic, i com no a totes les jugadores que s’han esforçat al llarg de tot el campionat per aconseguir aquesta preuada fita. ENHORABONA A TOTES i TOTS !!