dimarts, 8 d’abril del 2014

Important victòria del Platges mas. a Terrassa.

El Platges mas. fa els deures i després d’un disputat partit, se’n porta la victòria de la pista del C.N. Terrassa, rival directe en la lluita per escapolir-se de les places de promoció, amb un ajustat 52 a 55.
Partit gens fàcil el que havia de disputar aquesta tarda el Platges en la seva visita a les instal•lacions del CN Terrassa, però des d’un bon començament els jugadors d’en Jordi Ventura, han deixat molt clar que no ho posarien gens fàcil a l’equipo local. Després d’uns primers minuts inicials en que els nostres aconseguien posar-se per davant de marcador, amb petites rendes de 2 i 3 punts, el Terrassa ha reaccionat i se’n portava el primer quart per 16 a 15, el segon parcial ha servit per demostrar als Egarencs que el Platges volia la victòria i aprofitant-se de la consistència defensiva que li donava la darrera incorporació al equip, del jugador nord-americà, Robert Crawford, se’n portava una renda de 3 punts, 29 a 32 a la mitja part.
Aquesta avantatge ha resultat ser cabdal i a l’hora la definitiva que ha pogut obtenir el Platges al final del encontre, doncs el tercer quart ha estat de color groc 10 a 14, i el darrer de color vermell 13 a 9. Una important victòria que situa a hores d’ara a l’equip fora de la zona de promoció i convertint els propers quatre partits, en autentiques finals.

Sens dubta la recent incorporació del jugador Robert Crawford, així com la millora física de la lesió del capità de l’equip, Paco Hernández, hauran de resultar decisives en aquestes darreres jornades