dimecres, 9 d’abril del 2014

EL PLATGES DE MATARÓ FEMENI ACONSEGUEIX UNA IMPORTANT VICTÒRIA A DOMICILI.



El partit es presentava molt dur, doncs el Grup Barna està immers en la lluita per evitar el descens directe i, en situacions límit, les barcelonines són capaces de competir ferotgement.

L’inici de les nostres fou abassegador, les nostres bases controlaven el ritme, les alers trobaven cistelles en transició i el nostre joc interior era una piconadora, de seguida es mostraren petites diferencies en l’electrònic que podien fer preveure una plàcida victòria. No va ser així, ajudades per l’encert i endurint la defensa a cada jugada el Barna s’apropa al marcador a la fi del primer període.

El segon període el Barna continuar endurint la seva defensa però les nostres no es van pas acovardir i seguien mostrant un joc vertiginós i espectacular, fins i tot, en ocasions, cometen errors per voler fer les coses massa vistoses, en aquest període es veieren diferencies vora els 10 punts, però el baix encert de les nostres en el tir lliure no ens permeté marxar en el marcador.

A la represa el Grup Barna veié com les grogues marxaven de fins a 15 punts, incapaces d’aturar el joc interior groc comandat per una Amanda Viehauser imperial (26 val). En aquest moment el partit feu un tomb. El grup Barna començà a llençar de tres punts i a encistellar-ho gairebé tot deixant la diferencia final d’aquest període en 8 punts.

El darrer quart s¡inicia de manera trepidant amb un concurs de triples per part de les barcelonines que tingueren resposta per les grogues de part de Cris Lopez i Bree Grenn en forma d’espectaculars 2+1.


En un final ajustat les mataronines no estigueren gaire encertades des de la línea de tirs lliures, Vero Alonso amb un tir lliure final deixava el platges 3 punts per sobra a falta de 15 segons. Barna va provar un triple, un mes (ja n’havien anotat 5 en aquell període) va estar ben defensat i el Platges aconseguí la victòria, la quarta consecutiva, que fa que continuïn depenent d’elles mateixes per a salvar la categoria.