dimecres, 26 de març del 2014

Les petites de la UEM no aturen al CN Sabadell



Intensitat, concentració i bàsquet a la Gàbia entre premenis

publicat per
Redacció /Maresme Esport

Unió Esportiva Mataró 30 - C.N. Sabadell 45
El Premini A Femení de la Unió Esportiva Mataró ha rebut la visita del Club Natació Sabadell a la pista de la Gàbia de Mataró on han jugat un emocionant partit.
L’equip de Sabadell, que encapçala la classificació, ha hagut de treballar de valent a la pista de Mataró davant d’un competitiu Premini local que no a baixat els braços en cap moment del partit.
Amb un joc ràpid i amb força encert per part de les de groc, no afavoria el joc visitant que no estava còmode a la pista. Amb un joc treballat, bones combinacions i moviment de la pilota i exercint una bona defensa per part dels dos equips, el partit arriba al seu equador amb el marcador de 18 – 16 favorable a les petites de Mataró.
A la represa, però, les jugadores de Sabadell han dominat els dos primers parcials de forma clara. Dos parcials de 2 – 12 i 0 – 9 que decantaven el matx cap el cantó de les petites del Vallès.
Tot i que les noies de groc no han llençat la tovallola i han continuat mostrant un bon bàsquet, aconseguint imposar-se en els dos darrers parcials per 3 – 2 i 7 – 6, que ens deixa un marcador final de 30 – 45.

El C.N. Sabadell que surt una mica més líder de la Gàbia i un Mataró que mostra que pot competir amb qualsevol rival que els posin davant.