dimecres, 26 de març del 2014

El Cadet B de la UEM sense problemes al Palau



publicat per
http://www.maresmesport.cat/

El CEB Girona no pot frenar la intensitat groga

Unió Esportiva Mataró 91 - C.E.B. Girona 43
Els nois del Cadet B de la Unió Esportiva Mataró, han jugat aquest dissabte a la tarda al Palau Mora de Mataró amb el C.E.B. Girona. Un partit que no ha presentat gaires complicacions per l’equip local.
Ja des dels primers compassos del partit el domini de la pista ha estat pels nois de Mataró. Dominant el rebot, imprimint molta velocitat i ritme a la circulació de la pilota porten el partit al seu equador amb el resultat de 46 – 27 .
En el primer parcial de la segona meitat, ha semblat que els jugadors de la Unió es relaxaven una mica i ho aprofiten els jugadors de Girona per endurir el seu joc i, tot cedir també el parcial, no ho fan de manera tan contundent com el primer.
Però només ha durat 10 minuts la relaxació local. Els últims 10 minuts han estat grocs, no donant cap oportunitat als jugadors visitants que s’han vist desbordats pels grocs.
Grans jugades col·lectives, millors circulacions de la pilota i un alt encert de cara a cistella, marca un gran parcial amb el marcador 29 – 4 que tanca el marcador en 91 – 43.

Gran joc dels nois de la UEM davant del CEB Girona que no ha pogut aturar el joc de l’Esportiva.