divendres, 28 de març del 2014

La UE Mataró prescindeix de Marc Forcada



publicat per
27 de març de 2014
Josep Maria Spà

Sorpresa al Palau Josep Mora per la desvinculació entre la Unió Esportiva Mataró i Marc Forcada . El Platges de Mataró ha anunciat aquesta setmana al jugador que prescindia dels seus serveis. Segons han explicat des del club per poca implicació de Forcada en el projecte esportiu del primer equip, en un fet que podia ser perillós per la dinàmica de l'equip, immers en la lluita per eludir la zona de promoció de descens.

Forcada, molt vinculat a l'entorn del club i que complia la seva segona etapa vestint la samarreta unionista, havia fet un inici de temporada destacat. Al final de la primera volta era el tercer jugador més valuós de la lliga, i el tercer amb més minuts a les seves espatlles. Unes estadístiques que també destacaven en rebots, pilotes recuperades o faltes rebudes, situat entre els millors de la categoria.


Aquests números han baixat molt en aquest segon tram de campionat i aquest ha estat el motiu principal que ha portat l'entitat a trencar la vinculació. Tot i que només resten 6 jornades pel final del campionat. El jugador i el propi club han posposat l’oferta de poder fer declaracions fins la propera setmana, ja que encara han d'ultimar alguns detalls d'aquesta desvinculació. I és que a part de ser jugador, Forcada també era fins aquesta setmana entrenador de la base de la Unió Esportiva Mataró.