dilluns, 17 de març del 2014

Important victòria del Platges femení.

Bon partit el disputat aquesta tarda al Palau pel Sènior A fem. davant d’un dels equips que encapçalen el campionat, el Bàsquet Draf Gramenet, que ha posat molt cara la victòria de les nostres per 60 a 55.
El primer quart no ha pogut ser més igualat, després d’unes primeres avantatges de les de Gramenet, les nostres jugadores mica en mica han anat a més, per acabar el primer parcial amb un 15 a 15, el segon ha estat un calc del primer i les diferències mai han estat de més de 2 o 3 punts, arribant-se a la fi de la primera meitat amb un ajustat 29 a 30.

La segona part ha tingut més color groc i de no haver estat per algunes decisions arbitrals, l’equip hagués pogut marxar en el marcador, però aquestes han fet posar en el partit novament a les visitants, que reduïen diferències fins el 48 a 47 a la fi del tercer quart. Els darrers 10 minuts les jugadores de l’Adrià Castejón, han donat tot el que els hi quedava dins i amb una forta defensa i carregant el rebot tant en defensa com en atac, han aconseguit segellar una preuada victòria que dona aire a l’equip i permet mirar amb optimisme la resta del campionat.