dilluns, 17 de març del 2014

El Platges mas. s’imposa al Sant Narcís.

Complicat partit el que ha tingut que superar aquesta tarda al palau el sènior mas. del Platges, davant el cuer de la classificació, el Sant Narcís de Girona, ha que al final ha pogut superar per un 76 a 65.
L’equip gironí, sabedor de que poc tenia a perdre, ha disputat el seu partit sense complexos de cap mena i la veritat es que ha tingut a l’equip en “jaque” durant bona part del partit. El primer quart ha estat molt igualat i les ràpides accions dels dos equips s’imposaven a les respectives defenses, concloent el primer tram amb un ajustat 16 a 17, el segon quart ha estat encara més trepidant i els contraatacs la salsa del partit, amb espectaculars entrades a cistella, molt agraïdes pel nombrós públic del Palau, en aquest parcial l’equip ha començat a marcar diferències, arribant-se a la fi de la primera part amb un 32 a 28 en el marcador.

El tercer període ha estat el definitiu perquè l’equip poses terra de per mig i aconseguís una petita renda, que al final ha estat suficient per endur-se’n una important victòria per 76 a 65 i que col•loca l’equip a les portes de sortir de les places de promoció.