diumenge, 30 de març del 2014

El Platges rep el líder després d'una setmana amb moltes novetats



publicat per
28 de març de 2014

Jordi Ventura anuncia que non seguirà la temporada vinent davant del primer equip i Joan González serà el seu substitut

El Platges diumenge a les 18:30 hores rep la visita del Sant Andreu Natzaret de Badalona, líder de la categoria. Els mataronins necessiten la victòria davant un líer que ja no és l'equip temible de la primera volta i que ha perdut forces partits aquest segon tram del campionat. Per aquest matx el conjunt mataroní no comptarà amb Marc Forcada, després que aquesta mateixa setmana lel club li donés la baixa. Abans a les 16:30 hores el femení del Platges començarà la segona volta del campionat rebent el Reus Ploms.

Joan González tornarà a dirigir el Platges de Mataró
Un altra de les novetats de l'entitat groga és que Jordi Ventura no serà el tècnic del primer equip la temporada vinent, el seu càrrec l'ocuparà Joan González, ex tècnic de la casa en diverses ocasions. En Joan Gonzalez, va deixar per darrera vegada aquest equip, quan el va fer Campió de Lliga EBA la temporada 2009-2010.

Seguin amb la planificació de cara a la propera temporada i davant la voluntat de no renovar d’en Jordi Ventura, com entrenador del primer equip masculí, la junta de la UEM es va posar en contacte amb en Joan Gonzalez, per proposar-li ser el nou entrenador per les dues properes temporades, oferiment que en Joan va acceptar de bon grat. Per la seva part, en Jordi tornarà a dirigir el Júnior masculí, integrat per aquest prometedor grup de jugadors que actualment formen l’equip Cadet A mas. que recentment s’ha classificat per la Final del Campionat de Catalunya.