dimarts, 4 de març del 2014

El Platges mas. fa els deures i s’imposa a l’A.E. Minguella

Complicat partit el que tenia que afrontar el Platges aquest diumenge al Palau, doncs el Minguella es un equip que també es troba en la lluita per eludir les places de promoció i en la primera volta ja s’havia imposat amb certa claredat al nostre equip, que amés venia de perdre la darrera setmana davant l’equip gironí del Salt, una derrota que no va deixar massa bon gust de boca a tot l’equip i que no es sabia com el podia haver deixat de tocat.
Però la veritat es que l’equip ha sortit força endollat des del inici i ràpidament ha posat diferències en el marcador 24 a 12 en el primer quart i 41 a 22 a la mitja part, diferències que han deixat el camí bastant planer per sumar una nova i important victòria, que situa a l’equip a la zona mitja de la classificació.
La segona meitat ha tingut més color badaloní, doncs el grocs han sortir un xic relaxats i els visitants ho han aprofitat per reduir diferències, signant el tercer parcial amb un 56 a 42 i rebaixant-lo un punt més en el darrer quart per tancar el marcador amb el resultat de 78 a 65.

Bon partit el que s’ha pogut veure aquesta tarda al Palau, que fa que l’equip segueixi tenint crèdit per aspirar a millorar la seva classificació