dimarts, 4 de març del 2014

El Platges Fem. s’imposa al Grup Barna.

Primera victòria del Platges femení en aquesta segona fase del campionat davant un equip molt lluitador com es el Grup Barna, per un resultat més ampli del que en un principi es ves pogut pensar, 55 a 40.
El Platges des del inici del partit s’ha posat per davant de marcador i ja no ha deixat de manar en aquest sentit, finalitzant el primer quart amb un 15 a 8, que donarien pas a un més ampli 28 a 17 a la mitja part, gràcies en part, al major poder rebotador i encert en el tir interior.
La segona part ha tingut bàsicament el mateix guió que el de la primera, però amb una tímida reacció del Grup Barna en el tercer període que ha donat com a resultat un empat a 16 punts en aquest parcial, finalitzant el mateix amb un 44 a 33, que donaria pas a ampliar aquesta renda als 15 punts amb el 55 a 40 de la finalització.

Bon partit de les jugadores de l’Adrià Castejón, que han lluitat de valent per endur-se’n aquesta preuada victòria i en la que hi ha pogut contribuir totes les jugadores de l’equip.