diumenge, 16 de març del 2014

El Platges femení lluita per la permanència en Copa Catalunya


publicat per
http://mataroradio.cat
13 de març de 2014
Anna Gual

En bàsquet femení el Platges segueix lluitant per la permanència en Copa Catalunya. Arribats a un dels trams més importants de la temporada les mataronines han de començar a acumular victòries per assegurar-se la permanència. L’arribada de les dues jugadores nord-americanes, Gianna Woods i Shanon Novosel hauria d’ajudar a l’equip a complir el seu objectiu, en una temporada en que l’entitat ha estrenat projecte.

Explica Adrià Castejón tècnic del Platges, que aquest cap de setmana es trobaran a un Draft Gramanet molt experimentat, actualment segon en la fase de permanència, tot i així la victòria és possible i més comptant amb el factor pista.

L’aportació de les dues nord-americanes pot contribuir també a una possible victòria. Explica el tècnic que les dues jugadores han millorat el joc interior de l’equip alhora que han ajudat a imprimir més intensitat.

Queden set jornades per que s’acabi aquesta fase de permanència de copa Catalunya, de moment les mataronines porten un balanç d’una victòria i dues derrotes i són 7enes d’un grup de 10 equips.