diumenge, 16 de març del 2014

El Platges de Mataró rep la visita del cuer



publicat per
www.totmataro.cat
14 de març de 2014

El Boet Mataró també té un partit assequible a la pista del Prat

Mataró-Minguella
Aquest cap de setmana els dos equips mataronins de Copa Catalunya juguen davant els dos cuers de la categoria, dos equips que fins ara només han sumat 6 victòries. Per tant és una gran oportunitat per sumar un doblet i que el Boet encarrili la permanència i que el Platges de Mataró surti dels llocs de fase permanència.

El Platges rep diumenge a les 18:30 hores a casa el Sant Narcís de Girona, un equip que va sorprendre els grocs a la primera volta, per tant no el conjunt dirigit per Jordi Ventura no es pot refiar i ha de guanyar si o si. Mentre que l’Auto Net & Oil Boet Mataró visita un Prat que es troba en caiguda lliure i que ha passat d’estar en els primers llocs a la primera volta a estar a la cua de la classificació.

El femení del Platges no pot fallar a casa


El femení del Platges de Mataró, tot i la incorporació de Woods i Novosel, no acaba d’aixecar el vol i continua a la part baixa de la taula de la fase de permanència de Copa Catalunya. Aquest diumenge a les 16:30 hores el conjunt mataroní rep la visita del Gramenet, un dels equips que lidera la taula i a qui s’hauria de guanyar per escalar posicions i evitar ensurts d’última hora.