dimarts, 18 de febrer del 2014

Exhibició del Platges de Mataró davant el Prat



publicat per
17 de febrer de 2014

Contundent victòria per 95-56 que els permet escalar fins a la desena posició de la lliga

fotos Daniel Ferrer        
               
El Platges de Mataró va fer un autèntic recital de bàsquet diumenge al Josep Mora en la victòria per 95-56 davant el Prat, un equip al qui calia guanyar ja que sent penúltim, els visitants necessitaven sumar punts. La victòria dels mataronins construïda amb una forta defensa i un encert de cara a cistella espectacular els permet escalar fins la desena posició amb nou victòries. Empatats això sí amb diversos equips però amb millor bàsquet-avarage. Natxo Ariño amb 18 punts i 5 assistències va ser el jugador més destacat dels unionistes.

El partit es va posar molt de cara en el primer període, on els mataronins van estar molt encertats en totes les facetes i van clavar alguns triples importants. L'equip s'escapava per nou punts en el primer període, i en el segon deixaven el matx gairebé sentenciat. El Prat es va mostrar com un equip molt indolent de cara a cistella, i els mataronins van estar molt ferms en defensa. Sota cistella, tant en atac com al darrera els mataronins van dominar i això els feia marxar amb un escandalós 54-26 al descans.


A la represa, més del mateix. El tercer període va ser el menys inspirat de tots, segurament per un equip que estava confiat en la victòria. Malgrat això i alguns errors de cara a cistella, els unionistes van seguir dominant el marcador i van eixamplar la diferència en cinc punts més. En el tram final, tot sentenciat amb un Platges de Mataró que per inèrcia ja es va plantar fins el 95-56 final.