dilluns, 17 de febrer del 2014

El Platges masculí, va a més.

A priori i vista la classificació, semblava que avui el Platges hauria de treure el partit sense masses dificultats i de fet així ha estat. Però en el fons no era gens fàcil l’encontra d’aquesta tarda, doncs el CB Prat, recordem que es filial del Joventut de Badalona i algun dels seus jugadors participen amb l’equip de la LEB plata i amés, els pratencs avui estrenaven entrenador a la banqueta i això sempre aporta un plus i motivació extra als jugadors, a la vegada que dificulta el fet de no saber quins sistemes nous pot implantar aquest nou entrenador.
Amb aquestes premisses ha començat l’encontra i efectivament els del Prat semblava que venien a per totes i amb moltes ganes de capgirar la seva situació, però aquest miratge ha durat escassament dos minuts, els que ha tardat l’equip del Platges en adonar-se’n de que avui també tocava posar-se el uniforma de feina i treballar i treballar molt en defensa, fins esgotar la benzina dels del Llobregat, que veien com els grocs se’ls anticipaven en totes les accions, aconseguint cistelles fàcils de contraatac així com des del tir exterior en el joc estàtic.
La fi del primer quart ja donava indicis de per on anirien els tirs, 24 a 15, però el segon ha estat el que ha acabat per enfonsar als contraris, que han sofert un parcial de 30 a 11 per emmarcar en els vídeos més aconseguits d’aquesta temporada per part del Platges, que marxava al descans amb un clar 54 a 26 i pràcticament tot decidit.
La represa ha estat gairebé un calc de la primera part, on la forta defensa unionista, no ha deixat mai a l’equip del Prat que sumés de 15 punts en cap dels quatre parcials, el que ha fet més fàcil suma una nova victòria que ha de seguir donant motivacions per seguir en aquesta línia de treball i arribar aconseguir fugir de les zones perilloses de la classificació.
El resultat final del partit 95 a 56, pot resultar clarificador de com ha estat el partit, segurament el millor que ha disputat el Platges aquesta temporada i molt probablement un dels millors de les darreres també.

Enhorabona a tots i esperonar-vos per que seguiu en aquesta línia de treball ascendent