dimarts, 25 de febrer del 2014

El Platges de Mataró rep un sever correctiu a Salt

24 de febrer de 2014

El conjunt groc no va fer un bon partit i va perdre clarament 77-52 a la pista del segon classificat

El Platges de Mataró va perdre 77-52 a la pista del Salt, segon classificat de la lliga i un dels màxims aspirants a l’ascens, en un matx on els mataronins no van mostrar la seva millor versió. Només a l’inici de partit es va poder veure aquest nou Platges del 2014 que ha sortit de la cua de la classificació i que fins ara només havia encaixat una derrota. Tot i l’ensopegada, l’equip ha de ser optimista, ja que perdre a la pista dels gironins entra dins de la lògica d’un equip que vol lluitar per la permanència i no per l’ascens. Aquesta setmana a casa davant el Minguella sí que només valdrà la victòria.

El partit va començar força bé, amb una bona defensa mataronina i un Salt erràtic en el tir que no es trobava còmode a la pista. Però abans del final del primer període, els de casa van capgirar la situació i ja no donarien més opcions als mataronins (13-12). En el segon quart els gironins, amb un parcial de 26-13 encarrilaven el matx davant un Platges que estava obligat a fer una remuntada èpica a la segona part si volia guanyar (55-33).

En el segon temps no hi va haver res a fer, els mataronins van estar molt erràtics des de la línia de tres anotant només 1 triple en tot el partit i perdent excessives pilotes. Massa facilitats per a un equip com el Salt que va jugar a plaer i que va acabar guanyant amb facilitat (77-52).

CB SALT - PLATGES MATARÓ 77-52

PLATGES: Rafa Prats, Nacho Ariño (6), Marc Forcada (4), Ferran Tardio (2), David Romero (16) cin inicial;  Paco Hernàndez, Jordi Serra (8), Sergi Ventura, Guillem Garcia (2),  Carles Gómez, Marc Coll (13), Jordi Sànchez (1).

MARCADOR: 13-12, 39-25, 55-33, 77-52.