dilluns, 24 de febrer del 2014

Dues incorporacions pel Platges Femení.




novosel_giannaAhir es van incorpora al Sènior A femení les jugadores Gianna Woods i Shanon Novosel, ambdues jugadores nord-americanes de 23 i 26 anys respectivament. La Gianna es una jugadora versàtil, que pot jugar en diferents posicions exteriors així com reforçar per la seva força i envergadura el joc interior, aquesta temporada ve de jugar la lliga professional americana  amb l’equip dels Jaguars Profesional Basketball Los Angeles,  per la seva part la Shanon ha de reforçar notablement el joc interior de l’equip, on segur serà tot un referent tant en les tasques  defensives així  com en les d’atac, aquesta temporada la Shanon ja ha jugat en aquesta categoria de Copa Catalunya defensant els colors del CB Viladecans.

Ambdues jugadores han mostrat en tot moment moltes ganes de venir a jugar amb al Platges de Mataró, sens dubte guiades pel reclam de Barcelona i amb l’esperança d’obrir-se un futur dins d’aquest món del bàsquet, aprofitant el nostre equip per poder-se donar a conèixer i així donar  el salt a categories professionals.

Amb aquestes incorporacions l’equip pot fer un pas més endavant i seguir millorant amb la seva bona línia de treball que l’ha portat fins les portes de lluitar pel títol de Copa Catalunya i encarar amb més optimisme aquesta complicada segona fase del campionat.


Des d’aquí agraïm la confiança que ens han mostrat la Gianna i la Shanon, a la vegada que els hi desitgem el millor per elles i que gaudeixin d’una bona estada entre nosaltres.