dimecres, 15 de gener del 2014

ROMEO I JULIETA BUSQUEM ACTORS I ACTRIUS DE REPARTIMENT


ROMEO I JULIETA 
de William Shakespeare

(Temporada 2014-2015)

Direcció: Enric Lucena

BUSQUEM ACTORS I ACTRIUS DE REPARTIMENT

Aquesta nota és per comunicar-vos que TAMBÉ necessitem un grup engrescat en poder fer lluites amb espases, balls medievals...
Per tal d'aprendre’n farem un curs de lluita d'esgrima teatral, de lluita de ficció amb especialistes, sopars de l'època amb tota la companyia... Aprendre’m també, a recitar en vers.
En teniu ganes? Nois i noies, enamorats i enamoradissos.... Apunteu-vos hi ...... i formarem una companyia per poder treballar molt passant-nos-ho molt i molt bé.  Animeu-vos!

Calen més de 30 papers de repartiment als que pot optar TOTHOM!!!!!!!!

Les persones que vulguin realitzar algun dels papers han d'enviar un e-mail abans del dia 20 de gener a: romeoijulieta2015@gmail.com

Un cop rebuda la vostra sol·licitud rebreu un e-mail de resposta amb el dia i l'hora aproximada de la sessió de treball de prova i un petit text genèric que haureu de preparar per treballar.

La direcció

Tal i com ens ha comunicat des de la Junta, i d'acord amb els diferents directors, el compromís de sortir en aquest muntatge NO impedeix poder participar a d'altres de la mateixa temporada sempre i quan es puguin combinar.