dimecres, 4 de desembre del 2013

El Cor Ciutat de Mataró convoca audicions per captar nous cantaires




publicat per
http://mataroradio.cat
3 de desembre de 2013

El Cor Ciutat de Mataró busca nous cantaires. Dimecres 4 de desembre ha organitzat audicions per trobar tenors i baixos que formin part de la coral. Jordi Lluch, director de la coral, assenyala que les veus masculines són les que més necessiten per formar part de la plantilla fixa del cor. De tota manera, Lluch apunta que les audicions també estan obertes a veus de soprano i contralt que puguin fer de reforç en moments puntuals i per a programes concrets del Cor Ciutat de Mataró.

Un d’aquests reforços és precisament per preparar el Rèquiem de Bramhs que s’ha d’estrenar la propera primavera. Una peça única en la que ja està treballant l’orquestra simfònica del Vallès i en la que participarà el Cor Ciutat de Mataró. De fet, l’estrena d’aquesta missa de Rèquiem es farà a Mataró el 30 de març de 2014 i després farà gira per diversos escenaris de Catalunya. Una petita gira que es tancarà amb un concert al Palau de la Música.

Les audicions del Cor Ciutat de Mataró es faran el proper 4 de desembre de les 21.30 a les 23.30 a La Saleta del Centre Catòlic.