dimecres, 20 de novembre del 2013

El Platges de Mataró perd davant el líder

18 de novembre de 2013

Els unionistes cauen 89-62 amb el Sant Andreu Natzaret; són quarts per la cua amb 3 victòries i set derrotes

El Platges de Mataró va sumar aquest cap de setmana la setena derrota de la temporada a la pista del Sant Andreu Natzaret. Els mataronins no van poder donar la sorpresa davant el líder de la categoria, que va estar molt més encertat en la segona part que els homes de Jordi Ventura i es va emportar el triomf per un clar 89-62. Els mataronins es troben en la quarta posició per la cua amb només tres victòries (una més que el cuer), però amb la seguretat que si trenquen la dinàmica amb un parell triomfs començaran a mirar cap amunt.

El partit va començar molt malament pels interessos dels unionistes, que a la manca d'encert en el marcador (només deu punts en el primer període) se li afegia la presència d'un conjunt badaloní que comandava el marcador des de l'inici, amb diferències de quatre i fins a vuit punts gràcies a alguns triples clau. El partit donaria un tomb interessant en la segona part, on els unionistes van revertir la situació, van tenir molt d'encert dins l'ampolla, i el Mataró va fer 25 punts i donar la volta al marcador abans del descans:32-35.

En la represa, però, els unionistes van topar-se amb un rival que anotava amb certa facilitat més enllà de 6,25 (Quim Zudaire va ser letal amb cinc de vuit), i això complicava les coses. El Platges va tornar a estar erràtic de cara a cistella (només 11 punts en el tercer període) i els locals van escapar-se de nou en el marcador amb 14 punts d'avantatge de cara al darrer període. Els mataronins ja no van poder reaccionar i van acabar perdent de manera clara per 89-62.

Bon partit de David Romero, Sergi Ventura i Carles Gómez (13 punts el primer i 12 els altres dos) en un matx on Paco Hernàndez va tornar a gaudir d'alguns minuts, entre ells el moment en que els unionistes aixecaven cap en el segon període.