dimarts, 19 de novembre del 2013

El femení del Platges de Mataró perd davant el Valls



publicat per
18 de novembre de 2013

Després de quatre victòries consecutives, les d'Adrià Castejón sumen la cinquena derrota de la temporada

El femení del Platges de Mataró ha vist trencada la seva ratxa de bons resultats. El conjunt mataroní visitava el Valls, tercer classificat, amb la intenció de sumar la cinquena victòria consecutiva i sisena de tota la temporada, però l'equip va acabar claudicant per 67-57 davant un rival que va ser millor en els primers compassos de partit i va saber mantenir la renda acumulada en els darreres instants. Les mataronines es queden ara a mitja taula amb cinc victòries i cinc derrotes en aquestes deu jornades.

El partit no va començar gens bé per les noies d'Adrià Castejón, que es van veure superades en totes les facetes de joc pel seu rival i el primer parcial ja el tenien perdut: 18-9. Aquesta diferència, però, no va fer perdre l'esperança a les unionistes, que van sortir a per totes en el segon quart i van obrir el matx. Això va provocar que els dos equips puntuessin per sobre els 15 punts, però malgrat els 21 punts del Mataró, només es van retallar dos de diferència.

En el tercer període, de nou el Platges va baixar el seu encert anotador i a més va errar massa llançaments de tres (només un de vuit intents), fet que propiciava que el Valls pogués escapar-se (17-10 de parcial i més avantatge encara). En el darrer període, les unionistes van retallar diferències, però va ser insuficient i van acabar perdent de deu punts.