dimecres, 6 de novembre del 2013

El Platges de Mataró encaixa la cinquena derrota de la temporada




publicat per
www.capgros.com
4 de novembre de 2013

Els mataronins perden 69-67 en un matx igualat amb el Sant Narcís

La Dada
4 rebots ofensius, poc bagatge per intentar generar segones jugades

El Platges de Mataró va ensopegar per cinquena vegada aquesta temporada en Copa Catalunya. Els unionistes van perdre 69-67 davant el Sant Narcís en un matx que es preveia propici per recuperar el camí de la victòria després de les darreres setmanes. Els unionistes havien donat un cop d'autoritat davant el Salt, però després tres derrotes seguides han glaçat les aspiracions del conjunt que dirigeix Jordi Ventura, que busca ara recuperar les sensacions perdudes. Davant el Sant Narcís, la reacció va arribar massa tard.

El partit va posar-se de cara pels locals des d'un primer moment, ja que els mataronins van estar tous en defensa i això ho va aprofitar el Sant Narcís per escapar-se en el marcador en el primer període: 23-16. Lluny d'arribar la reacció, la tònica seria la mateixa en el segon període, amb un Platges que acabava poques jugades, tenia encara menys segones oportunitats (només quatre rebots ofensius en tot el matx) i veia com el seu rival superava la vintena de punts. Al descans, els mataronins perdien de quinze punts.

L'equip de Ventura, però, no va donar-se per vençut i va reaccionar en la represa. Els mataronins van estar molt més segurs en defensa, Marc Forcada es va fer gran sota cistella amb 11 rebots defensius i en atac la precisió va augmentar notablement. L'equip retallava així 7punts en el tercer període i deixava amb només 8 els punts del Sant Narcís, una bona mostra del canvi sofert a la mitja part. En el darrer, tot i mantenir la mateixa tònica i, el 16-22 no va donar per consumar la remuntada i finalment es va perdre per dos punts. Ariño, amb 20 punts, va ser el màxim anotador dels unionistes junt amb Jordi Sánchez, 17 punts i un 16 de valoració gràcies a la seva precisió.