dimarts, 5 de novembre del 2013

El femení del Platges de Mataró suma una nova victòria

3 de novembre de 2013
fotos R.Gallofré

Les noies d'Adrià Castejón s'imposen 56-52 al Cornellà i sumen quatre triomfs consecutius

La Dada
11-0 parcial inicial del Mataró

El femení del Platges de Mataró va aconseguir diumenge una nova victòria, la quarta consecutiva en quatre setmanes i la cinquena de tota la temporada. Les noies d'Adrià Castejón tenien en el matx disputat al Josep Mora una gran oportunitat per començar a mirar cap amunt, i no la van desaprofitar: 56-52 davant el CB Cornellà i una situació a dia d'avui molt més tranquil·litzadora a la taula classificatòria. Teresa Gómez amb 19 punts, 5 rebots i 5 assistències va ser la més destacada junt amb Verónica Alonso, 15 punts i 6 rebots.

El conjunt dirigit per Castejón va sortir a per totes des d'un primer moment, i després d'uns primers compassos amb el Cornellà per davant en el marcador, van clavar un parcial d'11-0 que deixava tremolant a les visitants. A la fi del primer període, 14-7. En la represa la resposta del Cornellà no es va fer esperar i van revertir la situació amb un parcial de 0-8 que les posava per davant (16-17) en el segon quart. La igualtat va ser la tònica d'aquest període, on es va marxar finalment al descans amb un 22-22 que ho deixava tot obert.

El Platges de Mataró va millorar sensiblement en defensa en el tercer quart i va tornar a deixar per sota dels deu punts a seu rival. El bon encert de Gómez i Alonso permetia escapar-se mínimament a l'equador del període (cinc punts) i acabar 37-31 al final del quart. Ja en el darrer, les defenses van deixar pas als atacs i els dos equips van trobar-se immersos en una pluja de cops a ambdós costats del qual va sortir-ne beneficiat el Mataró. 19-21 de parcial i victòria final per quatre punts que confirma que el projecte ja funciona.