dilluns, 7 d’octubre del 2013

Victòria a domicili del Platges masculí.

Segona victòria del Platges masculí més enllà del Palau aquest diumenge pel matí, davant d’un dels equips a ocupar la part alta de la classificació com es el CB Prat.
Un cop més els homes d’en Jordi Ventura han sortit des del inici del partit amb molta intensitat a la vegada que encert davant la cistella del Prat, aconseguint ràpidament còmodes diferències en el marcador que ha sabut gestionar al llarg del partit, a la fi del primer quart una petita renta de 4 punts (13 a 17) donava ales a l’equip perquè en el segon període amb 31 punts anotats, deixés el partit ben encarrilat, arribant-se a la mitja part amb un clar 32 a 48.
Però a la represa els locals han volgut donar mostres d’amor propi davant la seva afició, i han intentat a base de pressionar més en defensa i abusant del tir de 3 punts, reduir diferències en el marcador, cosa que han aconseguit a poc de finalitzar el tercer quart, on s’han apropat fins a 8 punts dels nostres, però una ràpida reacció de la banqueta amb un temps mort, ha donat la pausa i tranquil•litat suficients per tornar a posar l’equip dins del partit i concloure el mateix sense masses angoixes per 59 a 75.