dimarts, 8 d’octubre del 2013

El Platges de Mataró s'emporta el triomf de la seva visita a Prat

7 octubre de 2013

Els mataronins guanyen 59-75 i fan dos de dos en els desplaçaments d'aquest inici de temporada

La Dada
Els darrers cinc minuts del segon període (19 punts) van trencar el matx a favor del Platges

El Platges de Mataró va aconseguir diumenge una victòria important a la sempre complicada pista del CB Prat per 59-75. Els unionistes venien de tornar a perdre a casa davant el Masnou, i necessitaven un triomf per esvair qualsevol dubte. Dit i fet. Els de Jordi Ventura van fer un gran partit a tots nivells, i després d'un segon període espectacular amb més de 30 punts, van encarrilar un matx que van tenir controlat en tot moment. Marc Forcada, David Romero i Natxo Ariño van ratllar a un gran nivell fent el 66% dels punts de tot l'equip. Destacar també els 22 rebots que van recollir entre Romero i Forcada, dotze dels quals van ser d'aquest últim.

Els primers compassos de partit van ser igualats amb els dos equips molt encertats de cara a cistella i un resultat de 9-8 en els primers cinc minuts que feia preveure una batalla dura pels de Ventura. Però els mataronins van ajustar bé la defensa i abans d'acabar el quart inicial van aconseguir un mínim avantatge de 13-17. En la represa, el partit es va trencar amb dos conjunts precisos que feien 10 i 12 punts respectivament. Abans del descans, però, la tasca en defensa i en segones jugades gràcies a Romero i Forcada va permetre tallar el ritme anotador dels pratencs, mentre que els unionistes van gaudir dels millors moments ofensius. 31 punts de parcial i ampliació de 16 punts d'avantatge: 32-48.

Ventura és conscient dels problemes que el Platges ha tingut en la seva història recent quan tenia partits guanyats i els deixava escapar, i això es treballa molt en aquest conjunt. Per això, al tercer període els mataronins van sortir alertats que res estava fet encara, i malgrat rebaixar i molt el seu ritme anotador (14 punts) van mantenir a ratlla el Prat, que no conseguia acostar-se gaire: 50-62. En el darrer període, els mataronins van saber gestionar la precipitació del seu rival i van controlar el partit fins emportar-se la victòria final per 59-75. És la segona victòria en el segon desplaçament de la temporada. Només falta començar a encertar a casa.