dissabte, 25 de maig del 2013

El Platges a un pas de la permanència




publicat per
23 de maig de 2013
Anna Gual

Al Platges de Mataró només li cal una victòria per assegurar-se la permanència en Copa Catalunya. L’equip entrenat per Quique Spà rep aquest dissabte a la tarda al Castellbisbal en la tornada de la promoció de permanència de Copa Catalunya. Amb una victòria ja en el partit d’anada, en el que els mataronins van imposar-se a domicili per 75 a 81, a l’equip només li cal ara guanyar aquest cap de setmana a casa per complir l’objectiu, i posar el punt i final així a una temporada molt irregular. El tècnic mataroní conscient del que es juga el seu equip aquest dissabte afirma que cal aprofitar la oportunitat que els brinda la victòria a domicili del cap de setmana anterior per sentenciar la eliminatòria. Recordar que de perdre l’equip jugaria el partit de desempat el cap de setmana següent un altre cop a la pista del Castellbisbal.
Un Castellbisbal, que tot i plantar cara en el partit d’anada va acusar la falta de profunditat de banqueta, amb bons jugadors però amb una plantilla curta. Els mataronins per la seva banda amb una bona tasca defensiva van saber aturar el joc interior del rival, mentre que van estar força encertats des del tir exterior. Tots aquests fets van donar la victòria als mataronins, tot i que no es va encarrilar de forma definitiva fins a l’últim quart de partit.
Per al partit d’aquest dissabte tornarà a ser dubte Marc Forcada. L’aler mataroní baixa ja en el partit d’anada, amb molta probabilitat no podrà jugar tampoc dissabte, encara tocat per l’esquinç fort de turmell que arrossega des de fa dues setmanes. Una baixa importat, ja que el jugador, peça clau de l’equip, reforça també el joc interior, una vessant en que l’equip hi té forces mancances aquesta temporada.