dimarts, 14 de maig del 2013

El Platges no pot evitar la promoció de descens




publicat per
http://mataroradio.cat
13 de maig de 2013
Anna Gual

La derrota del Platges de Mataró a la pista de l’Arenys condemna a l’equip a jugar la promoció de permanència. L’equip de Quique Spà va perdre per 66 a 46, en una partit en el que els mataronins van acusar sobretot la falta d’encert. A les mancances en el joc interior, se li va sumar aquest cap de setmana la falta d’encert, una combinació que va fer impossible la victòria i per tant la permanència directa. La falta d’efectivitat en els tirs lliures i des de la línia dels 6.25 va condemnar, com explica el tècnic, als mataronins, que només van poder anotar 46 punts en tot el partit.
Els mataronins sabien el que s’hi jugaven, però no van poder fer res davant un Arenys que va anar per davant en el marcador durant pràcticament tot el partit. Finalment amb aquesta derrota l’equip del Platges tanca la competició en 13ena posició amb 42 punts. Ara, es toparan en la promoció per la permanència al Castellbisbal, en una eliminatòria al millor de tres partits, que començarà aquest mateix cap de setmana. L’equip de Quique Spà, que al ser tercer classificat dels 4 que jugaran aquesta promoció té el factor camp en contra, disputarà el primer partit a la pista del Castellbisbal, el segon a casa, a Mataró, i de necessitar un tercer, aquest el tornaria a jugar fora de casa. El tècnic mataroní es conscient de la importància d’aquesta eliminatòria, i en aquest sentit insta al seu equip a partir de 0 i sortir amb les forces renovades per aconseguir la permanència en Copa Catalunya.
Pel que fa al femení de l’entitat l’equip va aconseguir aquest cap de setmana la classificació per disputar la final, de la final a 4 de Copa Catalunya, les mataronines van desfer-se en una eliminatòria a anada i tornada del Santa Rosa de Lima Horta, en el primer partit a domicili per 46 a 55 i en el segon per un ajustat 63  62. Ara l’equip de César Aneas es jugarà el títol de lliga el cap de setmana que ve davant el Joventut les Corts.
Per altra banda, bon començament pel Platges femení júnior en el campionat d’Espanya. L’equip que també entrena César Aneas, i que està integrat pràcticament en la seva totalitat per les jugadores del primer equip, port ja dues victòries en la primera fase de campionat. Diumenge a la tarda, l’equip va imposar-se al Marbella per 28 a 90, mentre que s’ha desfet del Selaya de Cantàbria per un altre resultat contundent, 37 a 120.