dimecres, 15 de maig del 2013

El Platges femení als 8ens de final del Campionat d'Espanya júnior



publicat per
http://mataroradio.cat
14 de maig de 2013
Anna Gual

El júnior del Platges de Mataró femení ja té bitllet pels 8ens de final del campionat d’Espanya. L’equip de César Aneas imbatut en la fase de grups espera rival. L’equip es  veurà les cares amb el perdedor de l’enfrontament Gran Canaria – Stadium Casablanca, que serà l’equip que finalment quedi segon classificat del seu grup. En aquest sentit l’entrenador mataroní César Aneas ho té clar, la intenció és evitar un creuament amb el Gran Canaria, un equip com afirma, molt superior a la resta, i que és en aquesta edició el gran favorit a fer-se amb el títol de Campió d’Espanya.
De moment les de César Aneas però arriben als 8ens de final, que es jugaran demà a les 8 del vespre, amb els deures fets. L’equip ha guanyat amb solvència els 3 partits que ha disputat, el primer davant el Marbella per 28 a 90, pel segon davant el Selaya de Cantàbria per 37 a 120 i el tercer, aquest mateix matí amb el Aros de León per 90 a 55. L’equip que arribava cansat al primer enfrontament després de disputar aquest cap de setmana la semifinal de la final a 4 de Copa Catalunya, ha anat de menys a més en aquesta fase de grups, fins arribar en el partit d’avui al seu nivell de joc òptim.
Un dels handicaps que podria patir l’equip durant aquesta competició podria ser el desgast físic degut a una alta acumulació de partits, ja que pràcticament el mateix equip, va jugar aquest passat cap de setmana en categoria absoluta la primera eliminatòria de la final a 4 de Copa Catalunya. En aquest sentit però el tècnic mataroní César Aneas afirma que s’han estat preparant per aquesta alta càrrega de partits durant tota la temporada, i que per tant, no hauria d’afectar al seu equip, que de moment no s’està veient afectat per aquest fet.