dissabte, 4 de maig del 2013

El Platges de Mataró rep al Sant Cugat




publicat per
http://mataroradio.cat
3 de maig de 2013
Anna Gual

Nova prova de foc pel Platges de Mataró. L’equip de Quique Spa rep dissabte al 5e classificat, el Sant Cugat amb la necessitat de sumar una victòria i fer un pas així per evitar la promoció de descens. Ara mateix l’equip mataroní és 13è a només un punt de la 10ena posició, la que donaria la permanència directe a l’equip. Un fet que fa, que a falta de dues jornades per acabar el campionat els mataronins no depenguin d’ells mateixos, tot i que tenen moltes opcions d’aconseguir-ho si guanyen els dos partits que els queden.
L’equip que trencava el cap de setmana passat una mala dinàmica de 5 derrotes consecutives guanyat al Prat, arriba al partit amb optimisme. Els mataronins saben que necessiten guanyar i per això buscaran apel•lar a l’esperit del cap de setmana anterior. Un partit en el que l’equip, que va posar tot el cor i les ganes fins al final, va acabar remuntant un marcador advers fins guanyar per 56 a 50.
Per aconseguir la victòria aquest dissabte l’equip haurà d’estar atent en defensa sobretot en la que faci sobre l’aler Roger Dam. Un jugador amb un alt nivell d’encert en el tir exterior i que és el gran referent en atac del Sant Cugat. Un altre dels punts forts d’aquest Sant Cugat és el joc interior, una vessant del joc que pot convertir al rival en un equip letal i que el Platges haurà de mirar de contrarestar.