divendres, 17 de maig del 2013

El júnior del Platges de Mataró, primer de grup al Campionat d'Espanya




L'equip compleix els pronòstics, guanya els tres partits i evita el Gran Canàries a vuitens; només se'l poden trobar en una hipotètica final

publicat per
www.capgros.com
15 de maig de 2013
fotos R.Gallofré              
               
El júnior femení del Platges de Mataró segueix amb pas ferm al Campionat d'Espanya que s'està celebrant a Saragossa al llarg de tota la setmana. El conjunt mataroní va guanyar el Aros de León en la tercera jornada del grup B, partit clau per decidir qui passava com a primer i qui com a segon. Les mataronines dirigides per César Aneas es van imposar per un contundent 90-55, pel que certificaven el primer lloc i evitaven així al Gran Canarias a vuitens de final, màxim favorit pel títol. Ara mateix les mataronines només es poden creuar amb el favorit en la gran final.

El proper compromís de vuitens de final es disputa aquest vespre a partir de les 20.00h. Les mataronines s'enfrontaran al Stadium Casablanca, que és amfitriona ja que juguen a la seva pista. El rival de les unionistes va quedar segon en el grup del Gran Canarias i tenen un bagatge de 202 punts a favor i 202 en contra. Per la seva banda, el Mataró ha tancat la fase de grups amb un espectacular 300 punts a favor i 120 en contra.