dissabte, 13 d’abril del 2013

Nova final pel Platges de Mataró




publicat per
http://mataroradio.cat
12 abril de 2013
Anna Gual

Nova final pel Platges de Mataró aquest cap de setmana. L’equip que entrena Quique Spà, sense marge pràcticament per l’error, rep dissabte a partir de 2/4 de 7 de la tarda al quart classificat de la lliga, el Salt. Un Salt que ostenta, amb diferència la millor defensa de la lliga, essent l’equip que menys punts ha rebut de tota Copa Catalunya. Una defensa, que contraresta la baixa capacitat anotadora de l’equip, ja que és també el que menys punts marca. Unes dades peculiars que el Salt ha sabut equilibrar i rendibilitzar per convertir-se en el 4t classificat de la lliga, a 4 punts només del lideratge que ocupa el Bàsquet Quart. Tenint en compte aquesta particularitat, Quique Spà afirma, que si es vol guanyar s’haurà de plantejar un partit amb ritme ràpid i d’alta puntuació.
Els mataronins que venen de perdre el cap de setmana passat a la pròrroga davant un rival directe, el Sant Josep, volen treure aquest cap de setmana la seva millor versió. Una millor versió, que curiosament han ensenyat en la majoria d’ocasions davant els rivals més forts de la categoria, com Quart, Arenys Bàsquet o Montgat.  Quique Spà anima a l’equip a aprofitar-se d’aquest fet per donar la sorpresa aquest cap de setmana.
Cinc partits i cinc finals, això és el que li queda al Platges d’aquí a final de temporada.  Els mataronins irregulars aquest any en Copa Catalunya, es veuran obligats a tancar la lliga patint més del compte. Tot això en una part mitja – baixa molt ajustada. L’equip és ara 11è, empatat a punts amb 12è i 13è que són Sant Adrià i Sant Andreu de Nazaret respectivament. Mentre que una victòria els podria fer pujar fins la 9ena posició de la taula classificatòria. Quique Spà és conscient de la importància d’aquest tram final de temporada.
Per la seva banda, i pel que fa al bàsquet femení, el Platges de Mataró visita aquest dissabte la pista del Bàsquet Draft Gramanet. Un partit a priori assequible davant el cuer de la fase al títol de Copa Catalunya.