dissabte, 30 de març del 2013

Recital del Platges de Mataró a la pista del Prat




publicat per
http://mataroradio.cat
28 de març de 2013
Anna Gual

Victòria i gran partit del Platges de Mataró, en enfrontament aplaçat, corresponent a la jornada número 13 de Copa Catalunya. L’equip de Quique Spà va imposar-se al Prat amb contundència per 60 a 91, en el que va ser un autèntic recital mataroní tant a nivell ofensiu com defensiu. Els mataronins van encarrilar el partit ja des de bon començament amb un parcial favorable de 10 a 32 i des d’aleshores van saber mantenir el control fins al final. Cal destacar els 23 punts de Llorenç Mons, així com els 17 punts i 13 rebots de Marc Forcada, o els 13 punts i 10 rebots de David Romero. El Platges, que van estar molt bé en el rebot ofensiu, van mostrar-se molt encertat també en el tir exterior, fet que no va donar cap opció al rival.
Tot i intentar-ho el Prat no va tenir cap opció de capgirar el marcador. Els mataronins, tal i com en el partit anterior davant el Montgat, van mostrar-se molt regulars durant els 4 quarts de partit. Fet molt important, que sembla posar punt i final a la irregularitat que ha mostrat l’equip aquesta temporada, en la que ha deixat escapar en ocasions, amplies avantatges degut a un mal període. En aquest sentit Quique Spà es mostra satisfet pel nivell de concentració que porta mostrant l’equip en els últims partits, sens dubte un element clau per la victòria d’aquest dimecres davant el Prat.
Ara els mataronins descansen aquest cap de setmana en motiu de la Setmana Santa, però ho fan amb els ulls posats en el tram final de temporada. L’equip necessita començar a encadenar, tant aviat com sigui possible, una bona dinàmica de resultats per evitar patir en excés per la permanència. La propera jornada tornarà a ser determinant pel Platges, l’equip s’enfrontarà a un altre rival directe, el Sant Josep. Un conjunt que és ara mateix 13è a la taula classificatòria, un lloc per sota dels mataronins. En aquest sentit el tècnic Quique spà afirma que li agradaria jugar aquest partit tant aviat com fos possible, per aprofitar el bon moment que travessa l’equip, tot i que confia que aquest cap de setmana de descans no afectarà en excés al rendiment del conjunt.