dijous, 14 de març del 2013

Les relacions familiars de “Lleugeres tempestes al centre del cor” arriben a la Sala Cabanyes




L’obra, una coproducció de la Sala amb el Grup Independent de Teatre, es representarà a l’Espai Saleta els dies 15, 16 i 17 de març

La Sala Cabanyes representa aquest cap de setmana l’obra “Lleugeres tempestes al centre del cor”, escrita per l’actor i dramaturg valencià Enric Benavent i que els directors Antonio García i Carles Maicas porten damunt de l’escenari de l’Espai Saleta.

El passat familiar dels protagonistes, pesat com una llosa, és l’argument de “Lleugeres tempestes al centre del cor”. Isabel Batlle, Kevin Cortés, Juana Jurado, Marina Morte i Maria Antonia Rancho formen el repartiment de l’obra, que es desenvolupa en una clínica especialitzada en malalties coronàries, entre la pols i les cendres d’un incendi que ja fa dies que crema un bosc proper al centre.

L’autor, Enric Benavent, es va iniciar en el món del teatre els anys setanta, vinculat en el moviment de renovació del teatre valencià, de la mà del grup UEVO. Amb una llarga trajectòria com a actor al darrere, des de finals de la dècada dels noranta també ha cultivat l’escriptura dramàtica.

De “Lleugeres tempestes al centre del cor” se’n faran tres representacions, el divendres i el dissabte a dos quarts de deu del vespre i el diumenge a dos quarts de set de la tarda.

El muntatge és una coproducció entre la Sala Cabanyes i el Grup Independent de Teatre de Mataró. Aquesta col·laboració entre la Sala i el Grup Independent de Teatre no és la primera vegada que es produeix. Anteriorment, les dues entitats han col·laborat amb “El Concert de Sant Ovidi”, que es va estrenar l’octubre de 2011.



Dies:
Divendres, 15 de març, a les 21:30
Dissabte, 16 de març, a les 21:30
Diumenge, 17 de març, a les 18:30

Preu:  9 euros
Informació i reserva de localitats: 618.77.30.13 (els divendres, de 6 de la tarda a 9 del vespre) i a través de l’adreça electrònica entrades.salacabanyes.cat