El femení del Platges de Mataró segueix intractable en la Segona Fase

Les mataronines s’imposen 69-52 al Draft Gramenet després d’un inici fulgurant

4 de març de 2013
fotos UE Mataró

El femení del Platges de Mataró segueix en estat de gràcia, també en la segona fase de la Copa Catalunya. Després de patir de valent a Sant Adrià, l’equip es va imposar amb solvència al Draft Gramenet en el matx de diumenge passat, dia 3, a Mataró. Les unionistes es van desfer del seu rival gràcies a un inici de partit fulgurant que acabaria sent decisiu per refermar la victòria 69-52. Olga Ruano i Blanca Garcia, 21 i 18 punts respectivament, van ser les jugadores més destacades de l’equip.

Les mataronines no van voler deixar espai a la sorpresa, com va passar en la jornada anterior, i van sortir a per totes en els primers minuts de partit. Un parcial de 9-0 col•locava  un contundent 11-2 en els primers cinc minuts que acabaria amb un avantatge de vuit punts a la fi del primer període. El Draft Gramenet es va posar les piles en el segon quart i va ajustar la defensa, fet que va passar factura al Platges de Mataró. La diferència de vuit punts, però es va anar mantenint al llarg del quart i es va arribar al descans 31-23.

En la represa, el partit va seguir amb la mateixa tònica. Repartiment de cops des dels dos costats que beneficiava a les mataronines, que mantenien el seu avantatge i inclús l’ampliaven mínimament (40-31). En el tram final del tercer quart les noies dirigides per César Aneas es van escapar al marcador, sentenciant de manera gairebé definitiva el partit amb 14 punts d’avantatge. En el darrer quart es va aconseguir posar-se en una diferència de més vint, gairebé definitiva. Les mataronines van baixar la guàrdia i les visitants van maquillar el resultat amb un parcial de 0-8. Finalment, però, no va haver-hi ni una escletxa per espantar-se i el Platges de Mataró es va imposar 69-52.