divendres, 8 de març del 2013

Derrota clara del Platges a Santa Coloma 90-62

A més de perdre el partit, el Platges de Mataró perd per lesió el capità Paco Hernàndez

4 de març de 2013

El masculí del Platges de Mataró va perdre a Santa Coloma de Gramenet 90-62 davant el segon classificat, en un partit on els grocs van veure com queia lesionat Paco Hernàndez, un dels referents de l’equip.

El repte era difícil, el conjunt entrenat per Quique Spà visitava una de les pistes més complicades de la lliga amb un rival amb un potent joc interior. En el primer quart la defensa en zona mataronina va dificultar que arribessin pilotes als pivots locals, tot i això el primer quart va acabar amb un 23-17 a favor dels locals. En el segon període l’encert des de la línia de tres dels de casa i la poca efectivitat en atac del Platges en atac, sis punts més en aquest quart, va fer que el Santa Coloma trenqués el partit i arribés al descans guanyant de 23 punts (46-23).

A la represa l’equip mataroní ho va intentar amb un defensa pressionant, però quan semblava que l’equip veia la llum va arribar la lesió de Paco Hernàndez, que fins aleshores estava sent dels millors. La lesió del capità groc va acabar de deixar tocat el Platges que va baixar els braços i va caure derrotat 90-62.

L’equip intentarà aquesta setmana retrobar-se a casa amb la victòria i superar al Sant Adrià, un rival directe per a la permanència. L’objectiu del Platges és sumar cinc triomfs d’aquí al final de temporada per continuar una any més jugant a Copa Catalunya.

Des d’aquí li desitgem una ràpida recuperació a Paco Hernàndez i que torni el més aviat possible a les pistes de bàsquet.

SANTA COLOMA - PLATGES MATARÓ 90-62
PLATGES: Sergi Ventura (1), Llorenç Mons (3), David Romero (12), Marc Forcada (12), Guillem Garcia cinc inicial; Paco Hernàndez (11), Conrad Varela, David Garcia (19), Galdric Serra, Jordi Sànchez (4).
MARCADOR: 23-17, 46-23, 67-46, 90-62.