dijous, 28 de març del 2013

El femení del Platges de Mataró guanya i es col·loca líder

25 de març de 2013

Les noies s'imposen 72-43 al Reus Deportiu i ja són matemàticament equip de Final a Quatre

El Platges de Mataró femení va aconseguir dissabte una important victòria per 72-43 davant el Reus Deportiu. Les mataronines van tornar a fer un partit molt complert en el que va destacar Ari Pujol amb 19 punts. El triomf té un plus d'importància per dos motius: el primer és que el Joventut Les Corts va perdre amb el Lima Horta i ara és el Platges el líder de la segona fase; i el segon, i més important, és que amb aquesta victòria l'equip ja és matemàticament integrant de la Final a Quatre, ja que el cinquè no pot arribar a les victòries unionistes.

El partit es va sentenciar per la via ràpida durant la primera part. Les mataronines es van mostrar letals en atac i molt segures en defensa, on no deixaven espai a un Reus Deportiu amb un baix percentatge d'encert (menys del 50%). La combinació dels dos factors va provocar que el Platges de Mataró anotés 23 i 24 punts en els dos períodes inicials pels 21 punts en dos quarts del seu rival. La diferència a la mitja part deixava clar la diferència entre els dos conjunts: 47-21. A la represa el matx va seguir amb la mateixa tònica. Un Platges de Mataró sòlid en defensa i més anotador que el seu rival, una fórmula que mataria el partit. En el darrer quart les visitants van emportar-se el parcial, però tot estava ja dat i beneït.