divendres, 8 de febrer del 2013

Victòria davant un rival directe del Platges a Badalona

4 de febrer de 2013

El conjunt mataroní va guanyar 74-89 al Sant Andreu Natzaret i abandona els llocs de descens

Victòria important pels interessos del Platges de Mataró 74-89 a l’antic pavelló de la Penya davant l’equip local del Sant Andreu Natzaret. Els mataronins van ratllar a un gran nivell amb un alt encert des de la línia de tres i es van emportar la victòria de la pista d’un rival directe. Amb aquest triomf el Platges supera l’equip badaloní a la classificació i surt dels llocs de descens.

El partit va començar amb l’equip local intentant posar pilotes als seus homes interiors i intentant córrer, mentre que el Platges buscava un joc més pausat i buscant la millor situació de tir. Els mataronins van moure ràpid la pilota i van trobar bones situacions de tir de tres que van anar fent mal a la tancada defensa local. Al final del primer quart el Platges ja guanyava 22-26.

En el segon període el Platges va posar la directa i amb una gran defensa i amb els punts des de la línia de tres va marxar al descans amb 14 punts d’avantatge (33-47). A la segona part els locals van intentar reaccionar, però el Platges va continuar anotant amb facilitat sense donar opcions a un Sant Andreu Natzaret que va acabar claudicant 74-89.

Per part del Platges hem de destacar Llorenç Mons amb 26 punts (5 de 7 en triples), Guillem Garcia 18 punts (4 de 5 en triples), Galdric Serra 13 punts (3 de 4 en triples), així com l’aportació del recuperat Marc Forcada amb 16 rebots 10 punts i 7 assistències.

SANT ANDREU NATZARET - PLATGES MATARÓ 79-84
PLATGES: Sergi Ventura, David Romero (3), David Garcia (9), Conrad Varela (4), Llorenç Mons (26), Paco Hernàndez (4), Guillem Garcia (18), Ignasi Ariño (2), Marc Forcada (10), Galdric Serra (13).
MARCADOR: 22-26, 33-47, 52-64, 74-89.