divendres, 8 de febrer del 2013

El femení del Platges destrossa el Cornellà

El conjunt mataroní va donar un altre recital i es va imposar 83-26 a les del Baix Llobregat

4 de febrer de 2013

El femení del Platges, tot i disputar una partit de tràmit, no va tenir pietat del seu rival i va guanyar 83-26 al Cornellà. Les mataronins van fer el que fan sempre, jugar a bàsquet i passar-s’ho bé davant un rival que mai va oposar resistència. Les mataronines al final del primer quart ja van encarrilar la victòria amb un parcial de 21-10. En el segon quart el Platges va continuar per feina i va marxar al descans 43-19 a dalt en el marcador.

A la segona part el tècnic local Cèsar Aneas va donar minuts a totes les jugadores i el Platges va continuar ampliant diferències  davant un equip que només va ser capaç d’anotar 7 punts en tot el segon temps. De les files del Platges hem de destacar els 23 punts 9 rebots i 4 assistències de Blanca Garcia.

PLATGES MATARÓ - CORNELLÀ 83-26
PLATGES: Blanca Garcia (23), Teresa Gómez (4), Laia Flores (14), Ariadna Pujol (13), Olga Ruano (8) cinc inicial; Clàudia Gracia (5), Mariona Teixidó (4), Cristina Pujol, Carolina del Santo (5), Marta Jou (8).
Marcador: 21-10, 43-19, 63, 21, 83-26