dijous, 7 de febrer del 2013

La IV Gala Tir Lliure premia Jordi Ventura i Ariadna Pujol com a millors jugadors




publicat per
6 de febrer de 2013


El dimarts 5 de febrer, en el transcurs de la IV Gala Tir Lliure, el programa de bàsquet amateur de Mataró Ràdio de l'entitat Bàsquet x tothom, des de la Sala Divercastillo i que va ser retransmès en directe per Mataró Ràdio, es va fer entrega dels següents premis:

MILLOR JUGADOR MASCULÍ
Jordi Ventura va emportar-se el guardó com a millor jugador masculí en el seu darrer any en actiu després de més d'una dècada en el primer equip de la UE Mataró. Un guardó ple de simbolisme després de l'adéu del mític jugador mataroní al que es va sumar el premi al futur de l'entitat.
MILLOR JUGADORA FEMENINA
Ariadna Pujol, directora de joc del primer equip femení de l'entitat mataronina, guardonada com a millor jugadora femenina.
Dos guardonats que són el passat i futur de la UE Mataró, i que demostra que aquest club continua essent un referent al Maresme amb jugadors de primer nivell.
MILLOR ENTRENEDOR
El prmi va recaure en la figura de César Aneas, coordinador del bàsquet femení de l'entitat i entrenador del primer equip femení que tantes bones estones està donant a la Copa Catalunya.
MILLOR EQUIP FEMENÍ
L'Arenys Bàsquet Júnior de preferent es va emportar el títol a millor equip femení del Maresme.
MILLOR EQUIP MASCULÍ
El guanyador va ser la UER Pineda de Mar infantil, que va acabar Campió de Catalunya A2 de la seva categoria.
MILLOR TASCA DIRECTIVA
El guardó va recaure a la Junta directiva del CB Tordera.
Finalment la Gala va cloure amb els premis especials a les empreses col·laboradores de Tir Lliure, com BIBA i Slang, Divercastillo, la revista Capgròs o Caves Blancher. A més també es va agrair la col·laboració de la resta d'empreses i entitats que donen suport a la Gala Tir Lliure, Can Kiku, Mataró Ràdio i l'Ajuntament de Mataró.