dijous, 14 de febrer del 2013

El Platges supera el Figueres 88-68

11 de febrer de 2013

Segon triomf consecutiu d’un Platges que comença a semblar-se a l’equip de la temporada passada

Bon partit el disputat pel Platges de Mataró al Palau Josep Mora davant el Figueres en un matx on els mataronins van guanyar amb solvència 88-68. Triomf del conjunt mataroní que ha començat aquest 2013 amb força guanyant tres dels quatre últims partits que ha disputat, allunyant-se de mica en mica dels llocs de descens.

Des del primer quart el Platges va marcar el ritme de partit i va trobar cistella amb facilitat acabant el període amb onze punts d’avantatge (25-14). En el segon període els mataronins va continuar ofegant l’atac visitant que va marxar al descans amb només 29 punts. Al descans el resultat era 45 a 29.

En el tercer quart el Figueres va reaccionar i va anotar 29 punts en aquest quart arribant al darrer període perdent només de vuit punts (66-58). Tot i això, el el Platges en el darrer parcial va tornar a brillar en defensa i va frenar a l’atac del Figueres, al final victòria 88-68 davant un rival directe per la permanència.

Ajornat el partit del femení
El matx que havia de jugar aquest passat cap de setmana el femení del Platges de Mataró a Torelló es va ajornar i es jugarà aquest cap de setmana. El conjunt mataroní va intentar evitar que es jugués el partit, ja que era el darrer matx de la primera fase i cap dels dos equips s’hi jugava res, la Federació Catalana no ho va acceptar i ha decidit que es jugui aquest cap de setmana.

PLATGES MATARÓ - FIGUERES 88-68
PLATGES: Sergi Ventura (5), Llorenç Mons (11), David Romero (18), David Garcia (8), Paco Hernàndez (15) cinc inicial; Conrad Varela (2), Guillem Garcia (8), Ignasi Ariño (7), Marc Forcada (6), Jordi Sànchez (8), Galdric Serra.
MARCADOR: 25-14, 45-29, 66-58, 88-68.