dimecres, 13 de febrer del 2013

El Platges de Mataró s'imposa a l'Adepaf Figueres




publicat per
10 de febrer de 2013

Els mataronins s'imposen 88-68 i segueixen creixent en quant a resultats en aquest 2013
               
El Platges de Mataró es va imposar dissabte a l'Adepaf Figueres per un contundent 88-68 que confirma la millora que està fent el conjunt dirigit per Quique Spà. Els unionistes van guanyar amb solvència un bon rival malgrat la classificació que ocupa a la Copa Catalunya després de dos primers períodes molt positius i un final de partit a l'alçada del bon inici. David Romero, amb 18 punts  i 8 rebots, va ser un dels jugadors més destacats del conjunt mataroní.

Els mataronins es van mostrar superiors durant la primera meitat del partit. En els primers compassos els mataronins ja demostraven que estaven en posició per encadenar una nova victòria i començar a escalar posicions en la classificació. D'aquí arribaria el primer parcial amb onze punts d'avantatge, 25-14, i un bon ritme anotador des de sota cistella i també amb alguns triples clau, tot i que amb alguna errada de més en algun llançament. A això se li sumaria un segon període on els mataronins seguirien comandant (20-15) fins arribar al descans amb un còmode avantatge.

En la represa els visitants es posarien dins del partit a base de llançaments de tres. Els de Figueres van buscar la remuntada mitjançant aquesta via i van acostar-se al marcador en un tercer parcial que recordava les pors d'un Platges que és capaç de deixar escapar bones avantatges en el marcador quan menys s'espera. El 21-29 ajustava el marcador amb només vuit punts d'avantatge dels mataronins, que això sí recuperarien la seva millor versió en el darrer període per tornar a ajustar la defensa (34 rebots, 28 d'ells defensius en total) i escapar-se de nou al marcador per acabar imposant-se per un contundent 88-68.