dilluns, 25 de febrer del 2013

El Platges masculí, deixa escapar la victòria davant el Barberà.

L’equip del Platges, afrontava aquest partit amb un seguit de sensibles baixes com la del Ignasi Ariño per lesió, o les poques aportacions que van poder efectuar en Paco Hernández i David García, per malaltia durant la setmana i bo i així veien els números dels nostres jugadors, no es pot dir que ho fessin malament en el partit d’ahir davant un creixen Barberà, doncs els parcials de 20 punts en cada un dels tres primers quart, més els 23 del darrer, no son criticables, com tampoc ho son els 35 rebots conquerits o les 16 assistències efectuades o les 12 pilotes recuperades i els 11 de 30 en triples anotats.
Vist així, per qui no hagi vist el partit li pot sembla estrany si més no que no se’n portessin la victòria i la veritat és que el partit el teníem bastant coll avall a falta de menys de 2 minuts, però un seguit de despropòsits amb un rebot a tir de personal no recuperat, posterior falta personal amb tir de tres, van fer revifar al Barberà, que de la mà de Àlex López, va saber donar el tomb i la victòria a l’equip del Vallés, per un 83 a 89 final.