dimarts, 5 de febrer del 2013

El Platges de Mataró mostra el seu millor joc i guanya a domicili




Els mataronins s'imposen al Sant Andreu Natzaret per 74-89 amb un gran Llorenç Mons: 26 punts

publicat per
www.capgros.com
3 de febrer de 2013
fotos UE Mataró             
               
El Platges de Mataró encara té moltes coses a dir en aquesta temporada. Malgrat que els resultats no estan acompanyant de manera regular com va passar en la passada campanya, el conjunt unionista encara fa demostracions de poder que recorden la millor versió dels homes dirigits per Quique Spà. Una versió que es va veure ahir dissabte a la pista del Sant Andreu Natzaret, on els mataronins van sumar una nova victòria en lliga després d'imposar-se 74-89 a un rival que està en la mateixa zona mitja baixa que els unionistes.

Els mataronins van sortir a pel partit davant un rival que tenia com a principal arma la lluita sota la pintura i els contracops letals. El Platges de Mataró, més enllà de defugir aquesta batalla sota cistella, va estar encertat en el tir exterior des d'on s'evitaven les possibilitats de contracop dels locals. Això no va impedir que s'acabés el primer quart amb una derrota mínima: 26-22. Res preocupant, ja que el canell de jugadors com Llorenç Mons començava a estar calent i això es notaria en l'estadística de triples. El veterà jugador mataroní va aconseguir acabar amb 26 punts i 5 de 7 en triples. A la mitja part els unionistes marxaven 33-47, ja escapats en el marcador.

I l'avantatge dels homes de Quique Spà no es va deixar escapar en el tercer període, on es va mantenir el ritme anotador i es va ajustar el màxim la defensa. Gràcies a això els mataronins encara tenien dotze punts d'avantatge de cara al darrer període de partit (52-64). En l'últim, més del mateix en un partit on a banda de Mons es va sumar a la festa Guillem Garcia amb 18 punts i 4 de 5 en triples o Marc Forcada, imponent sota cistella recollint fins a 16 rebots i demostrant que la seva millor versió està molt a prop de tornar.