dilluns, 4 de febrer del 2013

Cursos monogràfics (a partir de 16 anys) de la SaCa




Acrobàcia 16 i 17 de febrer 2013
Curs dirigit especialment a actors que vulguin millorar el seu to muscular i eixamplar les seves capacitats corporals per afrontar l’execució d’accions físiques. Moviments bàsics i clàssics de l’acrobàcia com: verticals, tombarelles, ponts, girs, laterals, pallassos, palomes, etc…
L’objectiu del curs és estudiar la utilització d’aquests moviments per aplicar-los a escenes dramàtiques en que haguem de fer caigudes, petites lluites, etc.

Cant 16 i 17 de març 2013
Curs dirigit especialment a actors, que ja tinguin unes mínimes nocions de cant, i que vulguin millorar la seva tècnica. A partir de partitures de peces de teatre musical que facilitaran els mateixos alumnes, el professor/a farà un treball personalitzat, tant a nivell tècnic, com a nivell interpretatiu. Al final del curs es farà una audició on cada alumne cantarà i interpretarà la seva cançó.

Clown 20 i 21 d'abril 2013
A partir de l’escència del clown, de la seva innocència, l’alumne aprendrà a sentir-se confortable en escena, a no actuar com un pallasso sinó a ser un pallasso, a comunicar-se amb el públic i a utilitzar la seva manera de ser i el seu ridícul per fer riure. Es farà un treball individualitzat i en grups de dos o tres alumnes.

Màscara 18 i 19 de maig 2013
A partir de la màscara neutre potenciar la presència i el llenguatge corporal, ensenyant a l’alumne que el cos pot expressar i dir moltes coses, sense la necessitat de la paraula. Aquest treball es complementa amb una iniciació a la commedia dell'arte.


Horaris: Els dissabtes de 10 a 14h i de 16 a 20h / Els diumenges de 10 a 14h (Cada monogràfic és un cap de setmana intensiu).

Preus: 37€ socis Sala Cabanyes / 40€ no socis

Més informació a la sacaescoladeteatre@gmail.com